divendres, de setembre 14, 2007

la teulada


RENOVACIÓ DE LA TEULADA DE L’ESGLÉSIA.

La teulada de l’església de Santa Maria Magdalena era molt vella i necessitava una renovació perquè la fusta estava podrida, gran part de les teules estaven trencades i havien aparegut multitut d’humitats a l’interior de l’edifici. Per aquestes raons pràctiques, de conservació i seguretat i per tal d’evitar una catàstrofe per la caiguda d’alguna part de la pròpia teulada, es va dur a terme l’obra.














La reparació de la teulada es va fer sota el patrocini de la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló, dins d’un conveni amb el bisbat de Segorbe i Tortosa. La realització de les obres va anar a càrrec de Cyrespa Arquitectónico S.L. i va costar 235.000 €, despesa que van assolir completament els organismes esmentats. Els treballs es van executar al llarg del segon semestre de 2006.



Aprofitant les bastides de la teulada es van repassar els merlets i la teulada de la Torre de Conjurar i es va arreglar el forat que van fer antigament a la paret exterior per a poder instal·lar la calefacció. Així mateix es van desmontar els conductes interiors de la calefacció que passaven per la torre i la golfa. Aquestes darreres intervencions es van pagar amb diners de la Parròquia i de l’Ajuntament.






Una vegada més, gràcies per la vostra atenció! Bis morgen. Baba! (que significa adéu en alemany, com a mínim en austríac).

4 Comments:

Blogger Dario said...

Interessant lo de la restauració. A Torreblanca hi havien uns frescos en motius florals a l'antiga ermita del calvari i per a "restaurar-los" els van tapar en algep. En fin...

15 de setembre, 2007 16:30

 
Blogger neuis said...

hihi, te voldria respondre alguna cosa graciosa però no se m'ocorre... lo de l'algep m'ha fet mogolló de gràcia, esteu fatal!!!

17 de setembre, 2007 20:58

 
Blogger Dario said...

Pues no sé si és cosa de riure... Tot i que les coses absurdes fan gràcia, si no que els ho diguen als Monty Python!

20 de setembre, 2007 13:05

 
Blogger neuis said...

Wenn ist das Nunstrück git und Slotermeyer? Ja! ...
Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput.

20 de setembre, 2007 23:29

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home