dimecres, de setembre 05, 2007

Açò és precís?!?



NOTA DE PREMSA del passat cap de setmana:

A la 1.45 de la matinada del dissabte 1 de setembre, primer dia que obria la casa després de les vacances, quan Ca Revolta acabava de tancar, les persones que estaven recollint el bar escoltaren sorolls fora i després van veure un jove que se'n pujava a la finestra i feia un tret contra el vidre amb una pistola de perdigons. Quan varen eixir es trobaren les pintades -Mai catalans. Fora d'ací. R.V. (Veure les fotos que s'hi adjunten). I uns pocs joves que fugien corrent.

Avisada la policia, es va presentar una dotació uniformada de la Policia Nacional, la qual, davant les explicacions en valencià del personal de la casa, va dir: 'si sigue hablando usted así, nos vamos'. Després es van personar policies no uniformats que seguiren les diligències.

Denunciem una vegada més les agressions dels grupuscles feixistes i anticatalanistes contra l'esquerra i el valencianisme, reclamem l'efectiva actuació de la policia davant aquests actes repetits i considerem inacceptable la sistemàtica lesió dels drets lingüístics dels valencians tan habitual per part de la policia.

Ca Revolta

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/61947


Que la gent no té una altra faena? Serà precís que vagen a tocar els collons i de pas fer malbé el mobiliari? Perquè no es quedaran a casa descarregant adrenalina d'una altra forma? Aiiii! Per cert, els arguments que dónen per a odiar als catalans són contundents. Quin inici de curs més guai, eh...

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Clar que és precís. És la manera que tenen els covards de defensar les seues idees -generalment poc raonades i reflexionades-. La part millor és l'actuació de la nostra benvolguda i estimada policia, que en compte de buscar els culpables es dedica a crear-ne de nous, sols pel fet de parlar-los en una de les dues llengües que fins i tot la Rita reconeix com a vàl·lides -encara que ella no les use.
Per cert, trobava a faltar les teus comentaris. Les vacances dels currantes no duren tant, cosa que ja aprendràs quan acabes la carrera (he, he).

06 de setembre, 2007 22:07

 
Blogger neuis said...

directa al corasón. demà tinc l'esperada reunió amb la tutora, que decidirà si em deixa acabar història de l'art ja o d'ací nou mesos. si parlem de la música, qui sap quan acabaré?!?

tornant a lo de ca revolta, jo flipo amb la policia. em pensava que aquestes coses no debien seguir passant. és que sóc una pardilla. està clar, em diuen això a mi i la cara de gilipollas que se me queda seria digna de foto. total, per al que deuen haver fet quasi que millor "seguir hablando así", el resultat no haurà variat massa, oder?

06 de setembre, 2007 22:29

 
Blogger neuis said...

ara ja sabem que "quan acabes la carrera" és avui. oéoéoéoéoé!!!!!
viva jo!

07 de setembre, 2007 17:22

 
Blogger Dario said...

Enhorabona per lo de la carrera!!!
Per cert, les pintades estaven en Valencià? Quin detall.

15 de setembre, 2007 16:45

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home