dimarts, d’abril 24, 2007

martini

Algú em pot aclarir si l'oliva del martini és farcida o no? Amb punyol o sense?
I també, algú em pot refrescar amb què ens feiem els martinis en la nostra juventut? Era amb fanta de llima (die Zitrone, -n)?
I ja que estem, què era el que feiem amb pinya (die Ananas), que no recordo el nom?

4 Comments:

Blogger Javi Sorribes said...

Jejejeje... borrachuza...

Martini en llima (crec recordar)

Malibú en pinya

Per a guarrades de tots els tipus, pega't una volteta per www.extratasty.com

24 d’abril, 2007 20:20

 
Blogger neuis said...

Malibú, clar! jaja, és que el dissabte hi havia martini en el picknick i no em podia recordar de la mescla, martini en pinya? Nooo!! Sabia que no era això però no hi havia forma de caure. I en pinya què era...? Bueno, gràcies veí, fuente de sabiduria! :-P

25 d’abril, 2007 08:35

 
Anonymous Anònim said...

pel que sembla la teua joventut no bebia el mateix que la meua. licor 43 amb pinya, una ¿barretxa? súuuuuuuuuuuuper empalagosa però boníssima. això sí, deixava una resaca de mil parells

25 d’abril, 2007 08:52

 
Blogger neuis said...

home lola, "a mi no m'agrà parlar" però tens nou anys més que jo...els temps canvien, les begudes evolucionen...segur que els xicuelos d'avui tampoc beuen martini ni malibú, que ara deu ser una beguda de flojos o algo aixina, ves a saber. De totes formes, com das Bier res, si no comptem el gintònic o la poma amb coca-cola...mmmmm.....

25 d’abril, 2007 11:03

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home