dissabte, de març 24, 2007

què està passant?

Sols vull deixar constància de la meua indignació pel boicot que ha anunciat el PP contra el grup Prisa. Però açò què és? Ni boicot a prisa ni a ningú. Açò és un atac directe a la llibertat d'expressió i a la informació. Si no m'agrada el que alguns diuen vaig a intentar petar-los. Açò és lo màxim, es poden dir totes les barbaritats del món però quan algú diu que "és impossible ser neutral quan algú creu que tot està permés per tal de recuperar el poder" ja no val. Crec que amb aquesta decisió del boicot ells solets han fet que la frase siga més certa que mai.
Acàs s'ha boicotejat als mitjans propers al pp quan han atacat als altres? NO. Qui són per a dir-nos què hem d'escoltar o no. O què hem de vore! (Ja sabeu que el govern valencià va a llevar la tv3? Pues si, amb mentides, com sempre, han trobat l'excusa per a que no la poguem vore. Recollons, si no la voleu vore vosaltres no ho feu però no teniu cap dret d'elegir pels demés!!!!!) La missió d'un polític no ha de ser reduir el ventall de l'oferta comunicativa, sinó assegurar la pluralitat en llibertat. Els polítics estan per a solucionar els problemes dels ciutadans, no per a crear-los.
Estic cabrejada, enfadada, indignada. La política fa pudor. Però què es pesen, que els ciutadans estem bobos? Que no pensem? Donen ganes d'enviar-los a tots a la merda però no crec que siga eixa la solució. La solució és mantindre's informats i al tanto, ben desperts i alerta per a que no ens preguen el pèl. Ja vale, no? Què serà lo proper? Ja ho han intentat amb els productes catalans, ja han començat amb prisa, a la nostra terra amb tv3...potser la setmana que bé posar-se un jersei roig siga pecat, qui sap...

De nou Goya, "El Colós".

2 Comments:

Blogger Dario said...

Estratégies del PP...Lamentables.

10 d’abril, 2007 21:04

 
Blogger neuis said...

Lamentables i tristes. L'únic que em consola és que no poden evitar que es veja tv3 arreu del món i que moltes persones no estan bobes (i pensen) i no es deixaran enredar. És que s'ha de ser meló! Aiiiiii!

10 d’abril, 2007 23:20

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home