dimarts, de març 20, 2007

visites

Fa una estoneta que he despedit als ocupes. Sí, he tingut visites a Graz, han vingut Guillem i Núria, Amparo, Jose Ángel, Marina und Nuria. Entre ells sols han coincidit unes horetes però ha estat una bona convivència. He estat taaaaaaaaan feliç! Estic rebentada perquè porto 10 dies sense parar, amb moltes hores caminades, dos viatges a Viena, dos concerts, moltíssim de menjar (visca el bollit!), dies de calor a tope, ahir neu, molt de fer el pallasso, moltes rialles i algun malhumor (sí, el meu caràcter de merda, nyeeee). Amb els meus cosins m'ho he passat genial, ais, me'ls estime tant! (gràcies per vindre, muaks!) I amb els amics tb he disfrutat a tope (auch gracias, a vosotros tb sus amo). Han hagut grans absents però estaré ací fins a juliol, aún teneis tiempo....

Pues bé, com que no tinc massa temps perquè he de recuperar ma casa-lleonera i posar-me a estudiar perquè tinc el clarinet ple de pols, sols deixaré unes imatges de moments estel·lars i vos informaré que si demaneu "das Mineralwasser" esteu demanant aigua amb gas i que si pregunteu per "das Leitungswasser" és aigua de l'aixeta, molt bona, sí, i sense gas. Estan fatal estos austríacs!
Bé, en un altre moment amb més temps i més descansada contaré més cosetes.
Per cert, el que es veu que pareix el "Palau Secession" d'Olbrich ho és i el "Gesellschaft der Musikfreunde in Wien" també ho és! Sí senyor, concert en directe de la Simfònica de Viena, de pura xiripa. Ja vos explicaré, jjeje.... i com diria Marina... "es que I play de cello".
Ciao

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Pues si, el viaje muy bien; la anfitriona también (de lo mejorcito, y no es peloteo); la ciudad...fantástica (sobre todo nevada); Viena...increíble...hay que volver; el concierto, puah! pelos de punta, muy emocionante; la comida y la bebida deliciosa (demasiados excesos esta semana, jeje)ummmm...tarta Sacher de Resi(dencia):-P; la casita lalaralarita de Neus muy acogedora (es lo que tiene vivir en tan poco espacio, no??) y no exageres que no parecía una leonera! En fin, todo muy bien. Los austríacos muy majos y muy respetuosos (dejan las bicis en la calle sin atar y no las roban!!! Me fascinan) Danke shön por alles, Neus /Nois/ y no te quejarás que me he portado sehr gut y no he armado casi escándalo, eh?? :) Ciaooo!!

21 de març, 2007 14:34

 
Blogger neuis said...

No me quejo, te has portado de categoría! Te has portado tan bien que si quieres puedes volver pero a la próxima no me robes el pasaporte...!!! Gracias schön por todo. Hay amor.

21 de març, 2007 20:04

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home