divendres, de febrer 29, 2008

la biblioteca

Com és possible que la Biblioteca "de l'Hospital" de valència (que no es mereix ni la majúscula) , que és pública, estiga tancada els dissabtes?!? Fins a no fa molt, com a mínim es podia visitar en dissabte de matí, però ara ja ni això. El món està fatal. A vore, quant té més temps la majoria de la gent? Efectivament, el cap de setmana. No té ni cap ni peus.

Em diuen que és perquè els funcionaris de la vessant bibliotecària estaven farts de treballar els dissabtes de matí i no cobrar-los com a hores extra. El raonament seria aquest: 1) Si la resta de funcionaris treballen de dilluns a divendres, perquè hauríem de fer un dia més? És un plantejament en principi correcte. 2) Si volen que treballem els dissabtes de matí, que ens paguen les hores extra. Fins a ací entra dins de lo raonable sempre i quant no entrem en el tema de jutjar als funcionaris (qui fóra funcionari, cabrons!). 3) Si no ens pagueu, que treballe ta tia, que ja està bé que treballem per amor a l'arte en una cosa (la cultura) que al públic li la repampinfla. 4) Als que manen els la sua. 5) No tenim bliblioteques públiques en cap de setmana.
CONCLUSIÓ: QUINA MERDA.


És una mica absurd. Les coses públiques no haurien de donar un servei públic? És a dir, acomodar-se a la demanda del públic?
Que els funcionaris no treballen en cap de setmana? Collons, creeu places noves, contracteu a la gent que està a l'atur (oh!), però no permeteu que les biblios estiguen tancades (com a mínim el dissabte no!). Si és que seria el dia ideal per a anar allí i poder invertir el temps tranquilament, o per a anar de presa, té igual.

Com? Què? Ah, clar, ja veig. Sí, és que també em diuen que no hi han diners per a estes coses. Sí, clar, se m'oblidava. Ai, neus, què ingènua eres, que ací preferim gastar en altres coses. Si total, per als quatre frikis, ulleretes, morts de fam, etc que puguen anar a una biblioteca (puaj, i en cap de setmana, com si no tinguèrem una altra cosa que fer, per favor) dóna igual. Què han de fer, queixar-se...? montar-nos una trista manifestació pacífica...? Pssss, per favor. Anem a fer-nos una paella a la seua salut (pagada amb diners públics, per supost).

Com està el món, per favor!

Deixe un enllaç on podreu llegir coses sobre la Biblioteca d'Alexandria. Trobe que és molt interessant. I les imatges són de l'escala d'accés i de la sala de lectura de la Biblioteca Laurenziana, on va treballar Miguel Angel entre 1524 i 1527. I en alemany (que l'estic oblidant més ràpid del que m'agradaria, mecaxis las conxitas de la arena) die Bibliothek.

4 Comments:

Blogger Javi Sorribes said...

Ehm... si paguem als funcionaris per a que treballen els findes, com paguem les visites del Papa??

Per cert, ja tirant una miqueta cap a lo meu... preferiria que els diners anaren a disminuir les (vergonyoses) llistes d'espera de la Sanitat valenciana. Les he sofert i, com que conec també les catalanes, puc parlar: quina diferència!!!

29 de febrer, 2008 16:45

 
Blogger neuis said...

Tens tota la raó. com sempre, qüestió de prioritats.
Hi ha qui preferiria unes llistes d'espera més curtes, o un metge de capçalera decent, o uns fisioterapeutes competents a l'hospital o tantes i tantes altres coses (em remitisc al post pre-eleccions autonòmiques de l'any passat) i hi ha qui preferís ciutats de la llum, america's cup, al papa pululant per ací, l'ampliació de marina d'or, el circuit urbà o nadie me quita mis vacasiones en castellón, uóuó, etc.

I per la teua salut, ojo de dir que els catalans fan algo millor, que t'acusaran per sesesioniste, catalaniste, anarquiste i ateu(-iste).

per cert, gràcies pel comentari. besis veí.

29 de febrer, 2008 19:31

 
Anonymous Anònim said...

Si es que estos funcionarios se quejan por vicio... ¡¡cómo son!!
;-P

10 de març, 2008 15:02

 
Blogger neuis said...

noto un cierto tufillo a funcionaria/interina...? jeje.

10 de març, 2008 20:01

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home